Bouwplannen

Groeien in nieuwbouw ?   Uitbreiding van bestaand  ?  Complete renovatie ? 
Geregeld komt een veehouder voor deze vraagstukken te staan. In veel gevallen heeft deze zelf wel een bepaalde visie hoe hij zijn bedrijf wil runnen en waar hij zich het prettigst bij voelt, echter dit past niet altijd bij een lage kostprijs en de steeds weer veranderende regelgeving.
Tegenwoordig moet men steeds meer letten op efficiƫnter werken, kortere looplijnen, dierenwelzijn en het beperken van ziektes ; vaak verhogen deze zaken wel de kostprijs !
Voor elk bedrijf (en de bank)  is het de kunst om  rendabel te investeren.
Elk bedrijf & erf met zijn bestaande bebouwing is uniek en bied afzonderlijke mogelijkheden. Het gaat altijd om keuzes maken.
AGRI BOUW geeft praktische en onafhankelijke adviezen bij het maken van die juiste keuzes.
Na een aantal gesprekken zal er een definitief schetsplan bij de gemeente worden neergelegd. De gemeente toetst het plan op Ruimtelijke Ordening en het huidige bouwvlak.  ( bestemmingsplan) .  Hierna wordt beslist in welk traject een vergunningsaanvraag wordt behandeld en welke rapporten en onderzoeken daar bij nodig zijn.  Gezien de regelgeving ( NB en milieu ) , het ambtelijk beleid en ook het draagvlak van de omgeving,  heeft de gemeente tegenwoordig steeds langere termijnen nodig voor het verstrekken van een omgevingsvergunning.
AGRI BOUW adviseert dan ook om de bouwplannen ruim voor uitvoering in te dienen.

Na het verstrekken van de omgevingsvergunning kunnen wij voor u het gehele bouwtraject organiseren. Van aanbesteding tot oplevering. Desgewenst kunnen wij u van dienst zijn bij de organisatie van het bouwen in eigen beheer (zelf bouwen)

Projecten

Wilt u een goede indruk van wat BBT-AgriBouw u te bieden heeft? Bekijk dan onze uiteenlopende projecten waar de afgelopen jaren aan hebben gewerkt. 

Bouwbegeleiding

Heeft u al een omgevingsvergunning of loopt de procedure nog bij de gemeente en u heeft nog geen aannemer ? Dan kunnen wij u van dienst zijn om te adviseren met de aanpak en controle van de uitvoering. Het selecteren van aannemers, het houden van een aanbesteding en de controle van offertes zijn belangrijke onderdelen.