Oudega SWF Nieuwbouw bedrijfsloods met inpandige woning

Datum : 08-06-2019
Opdrachtgever : Fam. Abma Kooistra ( Abkoo)
Status : Gereed

Op de Joodyk 9C is BBT-Agribouw in oktober 2018 opgestart met de nieuwbouw van een bedrijfsloods met inpandige  woning voor de fam. Abma- Kooistra . Het bouwwerk meet ca. 20*30 meter waarvan ca. 2 spantvakken  op de begane grond en verdieping worden ingedeeld als woning & kantoorgedeelte. 
De in het werk gestorte constructievloeren & funderingsbalken dragen af op een verdicht zandbed ( grondverbetering tot ruim 2m1 diep ).
De vloer wordt monolithisch afgewerkt (gevlinderd). T.p.v. de woning zal er vloerverwarming zowel op de begane grond als op de verdieping in de cementdekvloer verwerkt worden. De draagconstructie bestaat uit stalen spanten in de kleur antraciet. Woongedeelte wordt voorzien va een betonnen kanaalplaat verdiepingsvloer.  Rondom de woning een geïsoleerde kantplank. Daarboven sandwichpanelen met plankprofiel in de kleur zwart. Deze worden verticaal gemonteerd. Aan de binnenzijde zal de woning voorzien worden van geïsoleerde HSB voorzetwanden.  (Rc waarde sandwichpanelen  is 4.5 + Rc HSB 2.5 = een RC totaal van 7.0)
Tussen de woning en de loods komt een brandscheidende wand van een harde persing steenwol sandwichpanelen welke 60 minuten brandwerend is.
Buitenkozijnen kunststof in de kleur grijs. De kozijnen worden voorzien van HR++ glas. Dak is van sandwichpaneel TR– 3 kroons. Deze heeft een Rc waarde van 5.0. In de zij- en achtergevel een overheaddeur in de kleur antraciet met een glassectie op ooghoogte . Naast deze OH deuren worden antraciet panelen met ornamenten gemonteerd wat een soort "schuurdeuren" suggereert

BBT-Agribouw heeft het ontwerp, vergunningstraject incl alle bijbehorende technische rapporten voor zijn rekening genomen. Inkoop en bouworganisatie van het casco wind- & waterdicht pand wordt door BBT-Agribouw in eigen beheer georganiseerd.

Onze referenties