nieuwbouw kantoor rijplatenhandel Deinum te Marsum

Datum : 08-06-2020
Opdrachtgever : Gebr Deinum Dronrijp
Status : Gereed

Eind 2019 isl op het voormalig Rijkswaterstaat terrein aan de Rypsterdyk te Marsum begonnen met de sloop van loodsen en een kantoor/ woning. Om de nodige vergunningen te verkrijgen van de gemeente was een bestemmingsplanwijziging nodig.

De nieuwste en grootste loods zal gehandhaafd blijven. Het complete perceel zal bouwrijp worden gemaakt en voorzien van Stelconplaat en betonblokken rondom.  De te handhaven loods zal wel worden voorzien van nieuwe wandbeplating in kleur zwart -antraciet en het dak wordt voorzien van zonnepanelen.  Aan voorzijde van deze loods zal een nieuw kantoorpand worden gebouwd. Fundering van betonnen vorstranden en vloer in het werk gestort op grondverbetering.

Daarna de staalconstructie opzetten met een TR verzinkt staaldak er op gemonteerd als platdak. Hierna worden de HSB binnenspouwwanden en scheidingswanden gemonteerd. Rondom zwart genuanceerd baksteen metselwerk en antraciet aluminium ramen. Overstekken en luifels ook van aluminium in kleur gepoedercoat. Het pand zal extra worden ge├»soleerd , niet enkel thermisch maar vooral ook geluidswerend. De 3D impressie is van Wierda Bozum. 

De  aanvraag omgevingsvergunning met alle nodige technische tekeningen, milieu  en rapportages is georganiseerd door BBT Agri Bouw

Onze referenties