paardenstalling & veterinaire praktijk te Vlieland

Datum : 24-10-2019
Opdrachtgever : fam. Wolfswinkel Vlieland
Status : In uitvoering

Voorjaar 2020 zal worden opgestart met de bouw van een paardenstalling met een interne veterinaire praktijk.  Het pand meet ca 10 * 17 m2 en wordt aan buitenzijde voorzien van een luifel a 4m1.  Het pand biedt ruimte aan een 6 tal paardenboxen annex quarantaine- behandelruimtes. Tevens is er een aparte spoel/ doucheplaats gereserveerd.  Achter de entree komt een wachtkamer met toilet en meterkast. Daarnaast de praktijkruimte. De binnenruimtes worden allen voorzien van een zolder. De voergang en loopgang blijven open voor de nodige ventilatie en daglicht. 

De loods wordt gefundeerd op prefab poeren op zand. Daarna wordt de verzinkte staalconstructie gemonteerd. Rondom komt een prefab betonplint met metselwerkmotief tot ca 1m1 hoog. Daarboven sandwichbeplating plankprofiel in kleur zwart. Rondom kunststof kozijnen antraciet. Dak ook sandwichpaneel 3- kroons in kleur donkergrijs mat.  Tbv daglicht en ventilatie komt er een lichtstraat in de nok wel handmatig bediend kan worden.

Het ontwerp,  alsmede alle nodige technische tekeningen & rapportages + aanvraag omgevingsvergunning ,  is georganiseerd door BBT Agri Bouw.    

Onze referenties