Nieuwbouw jongveestal / werktuigberging te Hemelum

Datum : 01-12-2011
Opdrachtgever : Agricola-Bouw 75
Status : Gereed

Aan de Soal te Hemelum worden bestaande houten bergingen gesloopt + een bomenrij met sloot omgelegd zodat er een nieuwe jongveestal + werktuigberging kan worden gebouwd. Het stalgedeelte biedt plaats aan 50 stuks jongvee. Voergang in de midden, aan eind voergang een ruime strozolder ( tegen scheidingswand) De achterste 2 spantvakken dienen voor stalling materieel. Deze worden voorzien van 2 stuks schuifdeuren. De beide ruimtes worden dmw een betonwand en damwandprofiel van elkaar gescheiden. Tevens is er een ruimte gehouden voor een kleine werkplaats. Het gebouw wordt geheel onderkelderd. Stalen spanten thermisch verzinkt, rondom prefab betonnen gevelpanelen met baksteenmotief, daarboven damwandprofielplaat met kunststofkozijnen , dak van Eternit golfplaat.

De aannemer heeft voor de Kerst 2012 de gestorte betonkelder gerealiseerd. Begin 2012 gaat men verder met de vloeren. Maart-April 2012 zal dan de bovenbouw worden geleverd en gemonteerd.

BBT-Oudega heeft de kostprijs bepaalt en offerte gemaakt voor de aannemer , de originele bouwaanvraag aangepast tot uitvoeringstekeningen. Vervolgtraject als inkoop - planning- en projectorganisatie hoort er ook bij

Onze referenties