Recreatiewoningen Terherne

Datum : 28-09-2013
Opdrachtgever : Asscher, Stork
Status : In uitvoering

Bij een 5-tal recreatiewoningen van waterpark Sneekermeer te Terherne zal spoedig worden opgestart met het herstellen van waterschade aan het souterrain. Vanwege lekke invoerleidingen is er een zodanige wateroverlast ontstaan dat de souterrain dien te worden ontruimt en deels gesloopt. De HSB-wanden en de gasbeton binnenwanden dienen deels te worden vervangen Er zal geforceerde droging onder de vloeren worden toegepast. Tegelijk kan worden ge├»nspecteerd dat de kelderwanden en doorvoeren daadwerkelijk waterdicht zijn. De wanden zullen compleet opnieuw worden aangebracht en voorzien van natuurlijke ventilatie. Daarna alles opnieuw stucadoren + spacken/ schilderen.

BBT-Oudega heeft t.b.v. de schadedeclaratie voor de eigenaren een bouwkundig rapport en kostenbegroting opgesteld. N.a.v. dit rapport is de verzekeraar van de veroorzaker tot in 2 gevallen al overgegaan tot uitkering van een schadebedrag.

Boschma Timmerwerken te Nes zal in samenwerking met zijn installateur-stukadoor-schilder , de herstelwerkzaamheden z.s.m. aanpakken. BBT-Oudega verzorgt de gehele projectleiding, planning, inkoop en bouworganisatie

Onze referenties