Nieuwbouw bedrijfsgebouw met inpandige woning

Datum : 22-06-2016
Opdrachtgever : J.vd Meer installatiebedrijf
Status : In uitvoering

Op de Joodyk 9A is BBT-Agribouw begin januari gestart met de nieuwbouw van een bedrijfspand met inpandige  woning voor installatiebedrijf J. van der Meer. Het gebouw meet ca. 20*30 meter waarvan ca. 2 spantvakken  op de begane grond en verdieping worden ingedeeld als woning.
Het pand wordt geheel onderheid en voorzien van een in het werk gestorte constructievloer.
In de betonvloer  t.p.v. de loods zal vloerverwarming verwerkt worden. De vloer wordt monolithisch afgewerkt (gevlinderd). T.p.v. de woning zal de vloerverwarming zowel op de begane grond als op de verdieping in de cementdekvloer verwerkt worden. De draagconstructie bestaat uit stalen spanten, gepoedercoat in de kleur antraciet. Rondom de woning een borstwering van metselwerk, rood-bruin genuanceerd. Daarboven sandwichpanelen met plankprofiel in de kleur zwart. Deze worden horizontaal en verticaal gemonteerd. Aan de binnenzijde zal de woning voorzien worden van geïsoleerde HSB voorzetwanden.  Op de zij en achtergevel  van de loods zullen sandwichpanelen met microrib en plankprofiel gemonteerd worden. (Rc waarde sandwichpanelen  is  4.5)
Tussen de woning en de loods komt een brand scheidende wand van kalkzandsteen vellingblokken en glaswol sandwichpanelen welke 60 minuten brandwerend is.
Kozijnen zijn aan de binnenzijde uitgevoerd in kunststof en de buitenzijde in aluminium in de kleur antraciet. De kozijnen worden voorzien van HR+++ glas. Dak van sandwichpaneel TR – 5 kroons. Deze heeft een Rc waarde van 5.0. In de voor en zijgevel een overheaddeur met een glassectie op oog hoogte in de kleur antraciet.

BBT-Agribouw heeft het ontwerp, vergunningstraject, t/m alle bijbehorende technische rapporten voor zijn rekening genomen. Het pand zal casco wind- & waterdicht door BBT-Agribouw in eigen beheer worden ingekocht en georganiseerd.

Onze referenties