nieuwbouw woning en loods te Balk

Datum : 23-11-2016
Opdrachtgever : Fam. Sprik
Status : In uitvoering

In Balk aan de Suvelstrjitte is door Sprik Bouw te Balk inmiddels opgestart met de nieuwbouw van een ruime woning ( 12*15 m1) en een bedrijfsloods ( 15*20m1). De woning wordt in de traditionele wijze opgebouwd. Binnenmuren van metselblokken. Buitenom donkerbruine gevelsteen en zwarte dakpannen. Ramen/ deuren en windveren in de kleur antraciet. Goten en HWA van traditioneel zink. De woning krijgt aan de voorzijde een uitbouw met kap. Hieronder een ruime entree met vide. Aan de achterzijde komt eveneens een uitbouw met plat dak. Hieronder is de woonkeuken / eethoek gesitueerd. ( rondom uitzicht )

De loods wordt opgetrokken met een staalconstructie en de gevels rondom in sandwichpaneel plankprofiel. Het dak eveneens in sandwich met TR profiel. Deuren en ramen + overheaddeuren weer antraciet in dezelfde stijl als de woning.

BBT Agri Bouw heeft het gehele ontwerp en vergunningstraject verzorgd inclusief alle bijbehorende technische rapporten en berekeningen. Een vlotte vergunningverlening tot gevolg.

Onze referenties